Poklon proizvod zadovoljnim korisnicima

Pitajte vašeg farmaceuta za NBL karticu pogodnosti. Sa ovom karticom, uz kupovinu 3 NBL proizvoda, četvrti dobijate gratis. Na ovaj način, pomažemo vam da ostanete dosljedni terapiji i da je se pridržavate na ispravan način.

 NBL Osteo Formula može se uzimati koliko je potrebno, bez vremenskog ograničenja u upotrebi. Osteoporoza je hronično oboljenje i traje doživotno, a samo će svakodnevno uzimanje potrebne količine kalcija i mikroelemenata rezultirati njihovim normalnim nivoima u krvi i skladištenjem viška u kostima.

Suplementacijom se nadoknađuje potrebni dnevni unos, bez da se prekoračuje.

U svim bolje opremljenim apotekama na području BiH.

NBL Osteo Formula posebno je formulisani, pojačani oblik kalcija kombinovan sa mikroelementima esencijelnim za zdravlje kostiju. Dodavanjem ovih mikroelemenata efektivnost, iskoristivost i djelotvornost kalcija i vitamina D značajno je veća.

Snaga 9 mikroelemenata za jedan cilj – zdrave kosti.

Preparat se uzima uz obrok. U prevenciji osteoporoze 1 x 1/dan, u terapiji 2×1/dan.
Izbjegavajte korištenje prije spavanja.

Proizvod renomiranog proizvođača Vitaquest International LLC, SAD, jedne od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pojačanih dijetetskih suplemenata i fukcionalne hrane. Certificirani sastojci visokog kvaliteta, dokazano bez teških metala, olova i onečišćenja.