NBL Immuno Formula

Formula za zdravlje

Sve što hranom unosimo u organizam nas gradi i mijenja, a o tome šta smo unijeli ovisi naša snaga, naše zdravlje i naš život.

HIPOKRAT

Danas se zna da je prevencija najbitniji dio brige o ljudskom zdravlju. Brojne studije su pokazale da pravilna ishrana u kombinaciji sa aktivnim životnim stilom može spriječiti ili promijeniti tok mnogih oboljenja.

U složenim procesima koji se odvijaju u našem organizmu postoje sastojci (vitamini, minerali, antioksidansi…) čiji nedostatak dovodi do zastoja ili pogrešnog toka procesa. Zato je bitno da organizmu pružimo sve što mu je potrebno za obavljanje normalnih funkcija, kako ne bismo doveli do pojave i intenziviranja problema.

Sve veći broj naučnih studija potvrđuje stav da visoke doze nutrijenata imaju terapijsko i preventivno djelovanje, i to vitamini i koenzim Q10 u dozama mnogo većim od preporučenog dnevnog unosa, a minerali češće u dozama bližim preporučenom dnevnom unosu.

NBL Immuno Formula je kombinacija koja sadrži sastojke neophodne za uravnoteženu funkciju imunog sistema našeg organizma. Objedinjuje vitamine i minerale koji su neophodni u imunološkim procesima, te biljne komponente koje dokazano potenciraju odgovor organizma na razna štetna djelovanja.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.