Muče vas zatvor i nadutost?

Zatvor i nadutost su česti problemi sa kojim se susreću odrasle osobe. Uz redovnu fizičku aktivnost, dovoljan unos tečnosti i hrane bogate vlaknima, preporučuje se i primjena probiotika. Istraživanja su pokazala da najbolje rezultate daju multikomponentni probiotici koji sadrže kombinaciju sojeva Lactobacillus i Bifidobacterium i koji su zaštićeni dvostrukom ovojnicom.

NBL Probiotic Optima sadrži upravo ovu kombinaciju sojeva, a proizveden je patentiranom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom, što omogućava da do crijeva dođe 100 puta više dobrih bakterija.

Ispunite jednostavan upitnik i besplatan uzorak NBL Probiotic Optima stiže na vašu adresu.

NBL Probiotic Optima tablete za
žvakanje uzimati 2 puta dnevno u
trajanju 2-12 sedmica

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.